Veerhuis | Nieuwe sieraden in het Village Trade Center
24121
post-template-default,single,single-post,postid-24121,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Nieuwe sieraden in het Village Trade Center

Vanaf september 2017 vind je mijn sieraden van edelstenen in een prachtige vitrine van het Veerhuis. Mijn man, Jan Maarten Fernig, en ik zijn reeds geruime tijd bij het Veerhuis betrokken, en komen er graag langs voor een kopje thee en mooi gesprek.

Zelf wonen we in het prachtige buitengebied van de Bommelerwaard. Hier runnen we “de Welldaad, klooster io”, waar je de mogelijkheid krijgt terug te keren naar jouw Bron van Eigen Wijsheid om van daaruit je volledige potentie te kunnen inzetten in het dagelijks leven. We bouwen we aan een eigentijds klooster waarin rust, regelmaat en ruimte belangrijke factoren zijn. Hoe vind je je balans en hoe kun je die onderhouden?

De Welldaad, klooster io is een plek waar je van harte wordt uitgenodigd jezelf te ZIJN. IO staat niet alleen voor “in oprichting” maar ook voor “in ontwikkeling”. Het geeft de ruimte tot groei, tot spelen, tot leren en tot ontdekken.
Een plek waar je tot rust kan komen, waar je op verschillende manieren het contact met jezelf en de natuur om je heen kan herstellen of versterken.
Naast coaching, training en de theetuin is er de mogelijkheid voor een Bed & Breakfast of een welldadige retraite in de Pipowagen.

 

 

Voor mij is het ontwerpen en maken van sieraden een manier om in contact met mezelf te komen. De sieraden zijn te koop bij De Verwenbron, en nu dus ook in het Veerhuis. De Verwenbron heeft edelstenen – en symbool sieraden. Mocht je een speciale wens hebben, neem dan contact met me op. Ik maak vol liefde speciaal voor jou een bijzonder sieraad.

Margje Beekenkamp

Meidijk 17

5305VJ Zuilichem

www.deWelldaad.nl

06-48316746