Veerhuis | 11 april – Trauma’s deleten en relaties helen
23613
post-template-default,single,single-post,postid-23613,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

11 april – Trauma’s deleten en relaties helen

Trauma’s deleten en relaties helen. Wat een heerlijkheid. 
Wie wil dat niet? Kan dat dan? Ja, dat kan.

Nare, pijnlijke ervaringen in dit leven en alle levens ooit, kunnen tot in lengte van dagen invloed uitoefenen op de attitude van een mens, op hoe hij/zij denkt, zich voelt en zich gedraagt. Zelfs onze gezondheid wordt hier mede door bepaald. Uiteraard heeft dit invloed op onze relaties, welke dan ook. Elke relatie, net als elke situatie, kan iets triggeren waardoor het geinstalleerde overlevingsmecha-nisme in werking wordt gezet. Zelfs kan het zo zijn dat het steeds weer dezelfde ervaringen kan oproepen. Terwijl je dat helemaal niet prettig vindt en eigenlijk niet wilt.
Wanneer je (dik) tevreden bent met je leven, dan zie je veelal geen noodzaak om te kijken of er nog wat in de beerput van je onderbewustzijn ligt te sluimeren. De gevoelde noodzaak ontstaat vaak pas als ongemak grotere structurele vormen aanneemt, of als iets heel erg pijn doet en dwarszit.

Lang blijven we hopen dat dingen vanzelf weer over gaan. Veel doet dat ook. Maar er zijn thema’s die we als mens gewoon aan dienen te gaan. In ieder geval nodigt het leven ons op allerhande manieren hiertoe uit. Of de signalen worden opgepakt is punt twee. Lees Verder . . .

De avond van 11 april in het Veerhuis, kun je Margot Schlösser (5D coach voor (h)eerlijk leven) alle vragen stellen die je maar wilt over  traumavrij en het in harmonie leven met alle mensen om je heen, inclusief jezelf en je geliefde(n).

Aanmelden
Ben je benieuwd naar “Trauma’s deleten en relaties helen”; kom dan naar haar bijeenkomst op dinsdag 11 April, van 19.30 – 21.30 uur in het Veerhuis te Varik. Inloop vanaf 19.00 uur.

Bijdrage
Voor € 15,- per persoon; inclusief koffie/thee.
Aanmelden verplicht via deze link o.v.v. “Workshop Margot”
Je krijgt dan vooraf een bevestiging + routebeschrijving en gratis parkeer info.